陕西省三秦外国留学生奖学金评选结果公示

时间:2019-09-21 点击:

根据陕西省教育厅《关于推荐2018年度陕西省三秦外国留学生奖学金人选的通知》要求,经学生个人申请、评定小组评定、学院审核,现已完成2018年度陕西省三秦外国留学生人选推荐工作,现对初评结果进行公示,欢迎广大同学监督。如有异议,请在公示期内以书面形式向国际教育学院实名反映。

After rigorous evaluation of International students’ academic and extracurricular performances, we finally nominate following students receiving the Sanqin International Students Scholarship of Shaanxi Province. If there is any objection, please report it in writing to the Institute of International Education in its real name during the periodof publicity.

No.

8

NGENDA IRENE LINDA

9